Home_Old

ILLUSTRATIe

Bij mij kan je terecht voor alle soorten illustraties, van een portret tot illustraties voor boeken. Samen zoeken we naar de beste manier om jouw verhaal weer te geven door middel van frisse en kleurrijke illustraties.

GRAFISCHe VORMGeVING

Wil je ervoor zorgen dat jouw merk een uniek geheel vormt dat er professioneel uitziet en de juiste doelgroep aantrekt? Zoek je leuke kaartjes voor persoonlijk of professioneel gebruik? Voor al jouw grafische noden kan je bij mij terecht.

KLANTeN AAN HeT WOORD

Voor een van onze nieuwe onderwijsmethodes werkten wij met Ann-Sophie samen. In deze opdracht heeft ze de illustraties voor drie werkboeken uitgewerkt. Alleen maar lovende woorden over die samenwerking: duidelijke communicatie, altijd de deadline gehaald, flexibel en vlotte uitvoering van aanpassingen, makkelijk om samen op één lijn te komen, heel passende tekenstijl voor onze doelgroep … Ik kijk al uit naar een volgende samenwerking!

eLINe VeRMeIReN – ReDACTeUR eDUCATIeVe UITGAVeN BIJ die KeURe.

Ann-Sophie en ik zijn in contact gekomen via sociale media. Haar werk paste perfect bij wat ik voor ogen had voor de nieuwe Hamley-kinderboekenreeks. Na een eerste contact kwamen we al snel tot een snelle, efficiënte en vooral positieve samenwerking. Zij begreep perfect wat ik zocht en nodig had, en alles wat ik vroeg was goed, niets was te gek. Ann-Sophie is professioneel en weet precies wat ze moet doen, en ze is ook aangenaam om mee te overleggen. Een aanrader van een illustrator!

SANDRA J. PAUL – AUTeUR eN UITGeVeR HAMLeY BOOKS